Kirsi

Kirsi

Kuntosali

Minä valmentajanasi

Kokonaisvaltaisen valmennuksen kautta tarjoan sinulle kattavat työkalut menestykseen ja tavoitteidesi saavuttamiseen. ”The body does what the mind thinks” on osa valmennusfilosofiaani, ja fysiikkavalmennuksen lisäksi panostan myös henkiseen puoleen.
Valmennuksessani tulet varmasti hyvälle tuulelle ja tunnetpa treenin jälkeen uupumista tai venymistä kehossasi, on mielesi iloinen ja onnistunut. Tavoitteet ovat se, mistä lähden valmennusta suunnittelemaan. Haluan, että opit kuuntelemaan omaa kehoasi, ja toisaalta puskemaan sitä hieman yli mukavuusalueen. Silloin saadaan kehitystä aikaan. Salilla, uimassa, juoksemassa – pyrin tekemään asiat järkevästi, ohjaan ja kannustan energisesti. Minut tunnetaan positiivisuudesta ja siksi haluankin aidosti, että Sinä voit hyvin ja tulet vahvemmaksi! Valmennuksessani ei myöskään välty hikipisaroilta, tulethan mukaan.

Let’s have fun!

Yritykseni

Body Mind & Beyond -yrityksen perustamisen idea lähti luonnollisesti siitä aidosta halusta minun sisälläni: Halusin jakaa osaamistani ja toteuttaa unelmiani joustavasti. Koin, että näillä perustiedoilla, rautaisella osaamisella ja maalaisjärjellä varustettu ammattivalmentaja pitää päästää kentälle tekemään ihmisistä onnellisempia. Haluan auttaa ihmisiä löytämään liikunnan riemun ja toisessa päässä, haluan auttaa huippu-urheilijaa saavuttamaan maailman eliitin sekä tekemään sitä hyvällä itseluottamuksella ja onnellisuudella.

Pidän myös luentoja ja koulutuksia hyvinvoinnin saralla. Eräs innostava koulutukseni käsittelee mielen ja kehon yhteyttä, ja enemmän mielen toimintaa sekä ajatuksen voimaa – stressin hallintaa, mielen ohjausta, hyvää oloa ja unen merkitystä.

Taustani

Koulutustaustani on monipuolinen:

  • Liikuntatieteiden Maisteri
  • Liikunnanohjaaja (AMK)
  • Insinööri (AMK)
  • Psykologian opinnot 15op
  • NLP:n Perusteet
  • Uimaopettaja I-taso
  • Uimavalmentaja I-taso
  • Uimahyppyohjaaja I-taso
  • Trampoliinivoimistelu I-taso
  • Yleisurheiluohjaaja I-taso

Lajipuolelta mainittakoon, että olen toiminut aikuisten ja lasten uintivalmentajana  yli 12 vuotta. Fysiikkavalmennus on ollut aina osa uintiryhmieni kausisuunnitelmaa ja sen lisäksi olen toiminut personal training -valmentajana laajalle asiakaskunnalle.

Henkisen valmennuksen osalta olen toiminut teini-ikäisten kilpauimareiden henkisenä valmentajana sekä pitänyt hyvinvointiin ja ajatuksen voimaan liittyviä koulutuksia.

Nykyaikaisen viisiottelun koordinaattorina ja valmentajana sain toimia usean vuoden kisaamisen lomassa. Oma paras sijoitukseni oli neljäs sija SM-kisoissa 2013. Muissa lajeissa korkeimpina saavutuksinani ovat SM-pronssi naisten vesipallosta ja nuorena saavutetut uinti- ja maastojuoksusijoitukset kansallisella tasolla.

Oma rakkain lajini on ratsastus. Hevosharrastuksestani pääsen nauttimaan useana kertana viikossa. Se pitää minun mieleni ja kehoni hyvässä kunnossa!

Kerron mielelläni lisää. Kysy vain.